O nama Kontakt
Proizvodi Vazne informacije o proizvodima Novi proizvodi Gde kupiti nase proizvode
 
O jastucima... 
Jastuk od heljdinih ljuspica je medicinski jastuk koji se koristi za ublažavanje mnogih tegoba: bolesti mišića vrata i ramena povreda, ukočenosti i upale vrata i ramena astme i alergije na kućnu prašinu i grinje glavobolje i migrene slabe cirkulacije nesanice hrkanja znojenja tokom spavanja.
Pitanja i odgovori
Novi proizvodi

OSMEH PRIRODE                                             

Dejstvo eteričnih ulja iz lekovitih biljaka koje za Vas sakuplja Mr pharmacy Nada Miloševic. Ovo je mirisni jastuk anatomskog oblika punjen mirišljavim i lekovitim biljkama Zlatibora koje blagotvorno deluju na Vaše telo i dušu, mešan sa ljuspicama heljde! Poželjno je Osmeh Prirode držati oko vrata radi efikasnijeg dejstva eteričnih ulja, i blago zagrejati na radijatoru, suncu (maksimalno do 40°C)... S vremena na vreme jastuk protresti i čuvati u zatvorenoj ambalaži.

PREDAH DAN I NOĆ

Dobijate dva jastuka u jednom. Nakon nekoliko poteza jastuk se iz običnog pretvara u oblik koji će Vam biti oko vrata. Ako puno putujete ponesite ga sa sobom. Za topla osećanja potrudite se sami ili nađite srodnu dušu, a za udobno uzglavlje koristite PREDAH NOĆ I DAN.

PREDAH classic 40X60

Jastuk punjen heljdinim ljuspicama nastalih mlevenjem a ne ljustenjem heljde, osnovnog oblika i najstariji član porodice Predah, odavno poznat po svojim blagodetima, sada dostupan po povoljnoj ceni.

   
Predah Užice